Timo Soinin autokuski

Timo Soini oli maakuntakierroksellaan mersunsa takapenkillä autokuskin ajaessa autoa. Eräänä iltana Kuski ja Timo olivat palaamassa vaalikeikalta maaseudulta ja eräällä pimeällä hiekkatiellä yhtäkkiä auton keulassa tömähti. Ilmeni että kuski oli ajanut läheiseltä maatalolta karanneen sian yli.

Timo Soini menetti hermonsa täysin: “Hitsin tunaru! Auto lommoilla ja aikataulutkin kusee! Nyt painut tuonne maatalolle selittämään asiat ja vähän äkkiä! Ota tästä käteistä ja maksat niille mitä ne pyytää, niin päästään äkkiä pois täältä korvesta.”

Kuski teki työtä käskettyä ja Timo jäi odottamaan autoon. Kuski viipyi pirtissä ihmeen kauan ja Timo alkoi hermostua toden teolla. Hän mietti jo että pitäisikö lähteä itse perään selvittämään tilanne alta pois, mutta ajatteli että sitten joutuu kuitenkin hymyilemään ja kirjottelemaan nimmareita ja kaikkea muuta, joten Timo jäi autoon. Odotus venyi todella pitkäksi ja viimein monen tunnin kuluttua kuski palasi tyytyväinen hymy kasvoillaan.

Timo raivosi: “No viimeinkin herra suvaitsee saapua! Mikä kumma siellä noin kauan viivytti!”

Kuski vastasi: “En mä oikein tiedä. Ne oli tosi ymmärtäväisiä, tarjosivat kunnon aterian, lämmittivät saunankin, emäntä hieroi ja lopuksi toivat talon kauneimman ja isorintaisimman tyttären ja sanoivat että olisi kunnia, jos hänen kanssaan makaisin. Eihän siitä voinut kieltäytyäkään.”

“No mitä ihmettä sä niille sitten sanoit?!”

“No just niin kuin homma meni: -Hei, mä oon Timo Soinin autokuski ja mä tapoin sen sian.”

– – –
(Huom. Tästä samasta vitsistä on myös muitakin versioita: mm. Hjallis Harkimo, Tapani Kansa ja Alexander Stubb.)